MUDr. Tamara Škopková
praktický lékař pro dospělé

Objednejte se+420 733 799 854


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. OS Medical s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá OS Medical s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.



Ordinace Kaznějovská

Praktické lékařství Plzeň s.r.o.
Ordinace: Kaznějovská 47
Plzeň - Bolevec, 323 00

Tel.: +420 733 799 854
E-mail:

Po 8.00 - 12.00 *  
Út 8.00 - 12.00 * 12.00-14.00 **
St 13.15 - 18.15 * 16.30 - 18.15 **
Čt 8.00 - 12.00 *

---

8.00-11.30

Sokolovská 77
 

* bez objednání, ** s objednáním
Detailnější ordinační doba v kontaktech.
 

Ordinace Sokolovská

Praktické lékařství Plzeň s.r.o.
Ordinace: Sokolovská 77
Plzeň - Bolevec, 323 00

Tel.: +420 377 523 224  ,603 854 548  
E-mail: 

Po 8.00- 15.00 14.00 - 15.00**
Út 8.00- 12.00  
 
St 8.00 - 12.00  
Čt 8.00 - 12.00  
lékař přítomen na Kaznějovské
8.00 - 11.30  

* bez objednání, ** s objednáním
Detailnější ordinační doba v kontaktech.

Partneři naší ordinace


ESTHEMED














 

© 2022, Praktické lékařství Plzeň s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑